aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΣτο «στόχαστρο» του Μαραντόνα οι… Simpsons!

Στο «στόχαστρο» του Μαραντόνα οι… Simpsons!

Στο αγαπημένο του σπορ επιδόθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, δηλαδή το να κάνει νέους εχθρούς, με την γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων, Σίμπσονς, να μπαίνει στο στόχαστρο του. 

Αυτό συνέβη διότι σε μια εκπομπή της αργεντίνικης τηλεόρασης ο «Νιεγκίτο» επαναλάμβανε συνέχεια την πρόταση «Μισώ τους Σίμπσονς». Βέβαια αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μεξικανό ηθοποιό, Ουμπέρτο Βελέζ (έχει δανείσει την φωνή του στον πρωταγωνιστεί της σειράς, Χόμερ Σίμπσον, στην Λατινοαμερικάνικη της έκδοση), ο οποίος προχώρησε στην αντεπίθεση.

Ο ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή «Infama»: «Ποιος είναι ο Μαραντόνα; Είναι ο τύπος που ζει στην Βαρκελώνη, είναι πολύ διάσημος και είπε πως δεν θέλει να έχει σχέσεις με την εθνική του ομάδα; Τώρα θυμήθηκα ποιος είναι. Είναι ο χοντρός με το μεγάλο στήθος. Αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά χαζό, δεν πιστεύω ότι είναι άτομο που αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι ωραίο πως ένα χοντρό παιδί από τον νότο λέει τέτοια πράγματα. Πρέπει να είναι πιο άχρηστος από μένα, γιατί λέει τέτοια ηλίθια πράγματα».

Όλοι περιμένουν πλέον την απάντηση του Αργεντινού που κάτι τέτοια συνήθως δεν τα αφήνει να πέσουν κάτω…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ