aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAOμοφοβικά συνθήματα κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Oμοφοβικά συνθήματα κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει από το Camp Nou χαρούμενος, για το αποτέλεσμα, αλλά και αηδιασμένος, για όσα ακούει από τις εξέδρες.

Εχθές, οι οπαδοί των Καταλανών τραγουδούσαν εν χορώ στον Πορτογάλο να βγει και να αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος! Το σύνθημα ακούστηκε από λίγους πάντως και οι υπόλοιποι οπαδοί άρχισαν να σφυρίζουν για να «κρύψουν» την… βλακεία των άλλων.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει με τιμωρία για τη συμπεριφορά των οπαδών της, που και πέρυσι τα είχαν βάλει με τον CR7 τον οποίο αποκαλούσαν πούστ@.

Το ίδιο σύνθημα που τραγούδησαν χθες οι οπαδοί της Μπάρτσα το είχαν πει και οι φίλοι της Ατλέτικο στο πρόσφατο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ.

Μάλιστα τότε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δεχθεί και ομοφοβική επίθεση από τον Κόκε, ο οποίος λέγεται πως επίσης τον αποκάλεσε πούστ@. «Πούστ@@ ναι, αλλά πλούσιος», ήταν η απάντηση του Πορτογάλου στον παίκτη της Ατλέτικο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ