aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«ΟΧΙ στην κουμπαροκρατία και τον εξευτελισμό»

«ΟΧΙ στην κουμπαροκρατία και τον εξευτελισμό»

Ένα δεκάλογο (συν ένα) με προγραμματικές θέσεις δημοσιοποίησε ο Τρύφωνας Κοσμά, υποψήφιος στον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου στην Επαρχία Λευκωσίας / Κερύνειας. Μεταξύ άλλων σημειώνει «ΟΧΙ στην κουμπαροκρατία και τον εξευτελισμό των μελών του Συνδέσμου».

Αναλυτικά ο δεκάλογος (συν ένα) του Τρύφωνα Κοσμά:

«Φίλοι διαιτητές,

  1. Όλους τους αγώνες να τους διαιτητεύουν Κύπριοι διαιτητές.
  2. Όλες οι συνεδρίες του Δ.Σ. να είναι ανοικτές . Να εξαιρούνται οι περιπτώσεις εξέτασης πειθαρχικών παραπτωμάτων διαιτητών.
  3. Στις συνεδρίες θα έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται όλοι οι πρώην πρόεδροι με δικαίωμα έκφρασης αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου.
  4. Ηλεκτρονική λειτουργία, ανώνυμης, έκφρασης παραπόνων και εισηγήσεων.
  5. Διακοπή της διαφήμισης της εταιρείας ποδοσφαιρικών στοιχημάτων.
  6. Να κτιστεί αίθουσα συνεδρίων / διαλέξεων, πάνω από το υφιστάμενο κτήριο, για να μην είμαστε πρόσφυγες για την εκπαίδευσή μας .
  7. Να οριστεί επαγγελματίας δημοσιογράφος ως εκπρόσωπος τύπου.
  8. Συνεργασία με επαγγελματία επικοινωνιολόγο για να μας βοηθήσει να ανυψώσουμε το κύρος των διαιτητών στην κοινή γνώμη.
  9. Οι διαιτητές να δικαιούνται αμοιβή και οδοιπορικά σε όλους τους αγώνες .
  10. Συνεργασία με επαγγελματικό λογιστικό γραφείο ώστε η αμοιβή των διαιτητών να μην είναι φορολογητέα (επίδομα φαγητών πριν και μετά τον αγώνα, επίδομα για πρόγευμα μετά τις προπονήσεις, επίδομα φυσιοθεραπειών και χαλαρώσεων μετά τον αγώνα και τις προπονήσεις κλπ κλπ).

ΣΥΝ ΕΝΑ: ΝΑΙ  στην  Ισότητα και την Αξιοκρατία  για ένα δυνατό και αξιοπρεπή σύνδεσμο ΟΧΙ στην  κουμπαροκρατία, τον εξευτελισμό κλπ  των μελών του Συνδέσμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ