aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚριστιάνο: «Κάποιοι νομίζουν ότι δεν είμαι άνθρωπος»

Κριστιάνο: «Κάποιοι νομίζουν ότι δεν είμαι άνθρωπος»

Για ακόμα μία φορά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε την επιθυμία να τελειώσει την πλούσια καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού υπέγραψε το νέο 5ετές συμβόλαιό του με την «βασίλισσα», το όνειρό του φαίνεται πως έρχεται ακόμα πιο κοντά.

Όπως δήλωσε στο κανάλι της Ρεάλ: «(Το συμβόλαιο) είναι πολύ σημαντικό για την επαγγελματική ζωή μου. Ακόμα πέντε χρόνια στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου, είναι μοναδικό πράγμα. Αυτή η ομάδα είναι στην καρδιά μου και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ».

Ο CR7 μίλησε ακόμα για την πλευρά της προσωπικότητάς του που δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά: «Καμιά φορά ο κόσμος νομίζει ότι δεν είμαι άνθρωπος, αλλά είμαι. Έχω τις καλές και τις κακές στιγμές μου. Σκοπός μου είναι να ενεργώ αμέσως μετά από μία όχι καλή στιγμή. Αυτό μου δίνει κίνητρο να τα πηγαίνω καλύτερα και να αφήνω μια καλή εικόνα του εαυτού μου, εντός και εκτός γηπέδων».

Η φιλανθρωπική δράση του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έντονη, αν και όχι γνωστή σε όλο της το φάσμα: «Για μένα είναι προνόμιο να μπορώ να βοηθώ τους άλλους. Προφανώς δεν μπορώ να βοηθήσω τους πάντες, όμως όποτε αποφασίζουμε να προβούμε σε μία ενέργεια, είναι γιατί πρόκειται για κάτι σημαντικό –περισσότερο- για τους άλλους και όχι μόνο για μένα».

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε επίσης και το αγαπημένο γκολ που έχει σημειώσει με την φανέλα των Μαδριλένων: «Είναι προνόμιο να σκοράρω για αυτή την ομάδα και είναι δύσκολο να διαλέξω ένα από τα τόσα σημαντικά γκολ που έχω πετύχει. Ίσως δεν είναι αυτό που περιμένεις, αλλά το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του Champions League ήταν καθοριστικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ