aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΚλέιτον, Μπρεσάν και (ίσως) Λεοζίνιο

Κλέιτον, Μπρεσάν και (ίσως) Λεοζίνιο

Στο στόχαστρο του Ηρακλή βρίσκονταν τον περασμένο Χειμώνα δύο ποδοσφαιριστές που τελικά ήρθαν στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, ενώ άλλος ένας δεν αποκλείεται να το κάνει στο μέλλον.

Πρόκειται για τους Κλέιτον Σίλβα, Ρενάν Μπρεσάν και Λεοζίνιο. Όλοι τους Βραζιλιάνοι και αγωνίζονται φυσικά στη ίδια θέση.

Αναλυτικά: «Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε και με τη… βούλα από σήμερα και στον Ηρακλή, προετοιμάζουν το έδαφος προκειμένου να αποκτήσουν τους παίκτες όπου θα μπορέσουν να μπουν άμεσα στη νοοτροπία της ομάδας, προκειμένου να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο αρκετά και η BlueArena αναλύει τα δεδομένα.

ΣΙΛΒΑ ΚΛΕΙΤΟΝ: Είναι ο Νο1 στόχος του Ηρακλή. Το ενδιαφέρον γνωστό από το καλοκαίρι. Η παρουσία του Βραζιλιάνου στις κερκίδες του Καυτανζογλείου στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αναζωπύρωσε τα σενάρια που θέλουν τον Κλέιτον να ρίχνει και πάλι γέφυρες με τον Ηρακλή.

Τα δεδομένα για να προχωρήσει ο Ηρακλής στην απόκτησή του είναι συγκεκριμένα. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και για να γίνει η οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τον τουρκικό σύλλογο που ανήκει.

ΛΕΟΖΙΝΙΟ: Το όνομα του γνωστό στο ευρύ κοινό. Ο Βραζιλιάνος, έχει αποδείξει την αξία του και σίγουρα αποτελεί μία καλή και εγγυημένη λύση για τον Ηρακλή. Το κοινό του Λεοζίνιο με τον Κλέιτον είναι πως έχουν τον ίδιο ατζέντη, ενώ και αυτός αγωνίζεται στην Τουρκία. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει προσπάθειες ώστε να μείνει ελεύθερος από τη Ντενίζλισπορ, με τον Λεοζίνιο να έχει προταθεί στους «κυανόλευκους».

ΡΕΝΑΝ ΜΠΡΕΣΑΝ: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στη Ρίο Αβε, βρίσκεται και αυτός μεταξύ των παικτών που εξετάζουν οι «κυανόλευκοι» για την απόκτησή του. Η περίπτωσή του ωστόσο συγκεντρώνει μεγάλες δυσκολίες για να προχωρήσει, αφού είναι πολύ δύσκολο να μείνει ελεύθερος από τον Πορτογαλικό σύλλογο που αξιώνει χρήματα για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, στον Ηρακλή κοιτούν όλες τις παραμέτρους τις υποθέσεις και μάλιστα από τη στιγμή που έχουν συγκεντρώσει καλές πληροφορίες δεν αποκλείεται να προχωρήσουν από τώρα σε κίνηση απόκτησής του για το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ο παίκτης από σήμερα μπορεί και επισήμως να διαπραγματευτεί για το μέλλον του, αφού μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο συνεργασίας του με την Ρίο Αβε».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ