aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΗ ιστορία του Σουηδού παικταρά Πάουκσταντ! (pics)

Η ιστορία του Σουηδού παικταρά Πάουκσταντ! (pics)

Με αφορμή μία χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παλιός ποδοσφαιριστής της Κασπάρ Πάουκσταντ, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στέλνει τις ευχές της και θυμάται την παρουσία του στους βυσσινί.

Αναλυτικά:

«Κασπάρ Πάουκσταντ. Ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα μας. Η φωτογραφία τον βρίσκει 5 ώρες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε σε κλινική στη Σουηδία. Εγχείρηση και αλλαγή στο γόνατο, 27 χρόνια μετά, όπως λέει ο Κασπάρ.

Το πρόβλημα στο γόνατο, ήταν η αιτία που ο εξαιρετικός αυτός ποδοσφαιριστής δόθηκε από την Μάλμο στην Ένωση με υποσχετική, λόγω ιδανικών καιρικών συνθηκών και αμέσως μετά από την πρώτη εγχείρηση. Με την επιστροφή του στην ομάδα της Σουηδίας, αγωνίστηκε μερικά χρόνια όμως το πρόβλημα αποδείχθηκε μεγαλύτερο και ο Σουηδός παικταράς, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 26 χρονών. Περαστικά φίλε Κασπάρ από το αγαπημένο σου Παραλίμνι και την Ένωση, για την οποία φροντίζεις μέσω της σελίδας μας να ενημερώνεσαι καθημερινά…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ