aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑDorians Challenge: Τελευταία 500 εισιτήρια με επιχορήγηση

Dorians Challenge: Τελευταία 500 εισιτήρια με επιχορήγηση

Η πρόσφατη συνεργασία του Dorians Challenge με την εταιρεία ψηφιακής διαφήμισης και εφαρμογών πολυμέσων CONVERT PLC, φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις στην υποδομή τεχνολογίας πληροφορικής, την ψηφιακή προβολή και τη διαδικτυακή ασφάλεια του Dorians Challenge.

Η συνεργασία δίνει παράλληλα τη δυνατότητα στο κοινό να αποκτήσει ένα από τα τελευταία 500 διαθέσιμα εισιτήρια της εκδήλωσης στην τιμή των €35 μόνον. Όπως η εταιρεία CONVERT PLC ανακοίνωσε μέσο των κοινωνικών δικτύων, η απόφαση για μερική επιχορήγηση εντάσσεται στα πλαίσια της συνεργασίας και της πολιτικής της εταιρείας για υποστήριξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και προβολής του αθλητισμού.

Τα εμπόδια και δοκιμασίες που ορισμένα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ανά το παγκόσμιο, η σύναψη συνεργασίας με τις επιχειρήσεις που διοργανώνουν τις πλέον φημισμένες εκδηλώσεις με εμπόδια και λάσπη όπως το Spartan Race και το Tough Mudder, η εισαγωγή νέων τεχνολογικών εφαρμογών και ο μη ανταγωνιστικός του χαρακτήρας, καθιστούν το Dorians Challenge ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα σε άτομα ηλικίας 18 και άνω από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Το πρώτο Dorians Challenge θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου στον Κόρνο και εισιτήρια μπορούν να εξασφαλιστούν μέσο της ιστοσελίδας www.dorianschallenge.com

Σχετικά με την CONVERT PLC

Με έδρα τη Λευκωσία, η CONVERT PLC αποτελείται από επαγγελματίες με ακαδημαϊκή εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στους τομείς της τεχνολογίας πληροφορικής και την ψηφιακή διαφήμιση.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, την ανάπτυξη εφαρμογών, τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το σχεδιασμό και υλοποίηση στρατηγικών ψηφιακής προβολής και την ανάλυση και οργανική ανάπτυξη ιστοσελίδων. Το πελατολόγιο της CONVERT PLC αποτελούν νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχείρησης και οργανισμοί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CONVERT PLC, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το πελατολόγιο και τα πρόσφατα έργα της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.convertplc.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ