aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν: Πάρτι εξ αποστάσεως στα αποδυτήρια, φιέστα χωρίς... γυναίκες (video)

Μπάγερν: Πάρτι εξ αποστάσεως στα αποδυτήρια, φιέστα χωρίς… γυναίκες (video)

Η Μπάγερν κατέκτησε μαθηματικά το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και όγδοο συνεχές μετά τη νίκη επί της Βέρντερ στη Βρέμη.

Στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν εορταστικό (0-1) αλλά επηρεασμένο από την πανδημία και τις επιπτώσεις της. Οι παίκτες είχαν διάθεση να το χαρούν, αλλά τηρούσαν απόστάσεις και μόνο κάποια συνθήματα και οι μπλούζες με το «8» έδιναν έναν πανηγυρικό τόνο.

Το μινι-πάρτι κράτησε λίγο, καθώς η αποστολή πήρε το δρόμο της επιστροφής για το Μόναχο. Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο, μετά τον αγώνα με την Φράιμπουργκ, θα γίνει μια ειδική γιορτή για όλη την ομάδα.

Λόγω, ωστόσο, των περιοριστικών μέτρων σε αυτό θα δώσει πολύ μικρός αριθμός ατόμων και όπως ενημέρωσε η διοίκηση τους παίκτες δεν θα μπορούν να είναι παρούσες ούτε οι σύζυγοι/σύντροφοι των παικτών, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

CAMPEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOONES!!!! #MEI8TER #MiaSanMia #FCBayern

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #MEI8TER ⚪ (@fcbayern) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@da_27 #MEI8TER #MiaSanMia #FCBayern @apache_207

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #MEI8TER ⚪ (@fcbayern) στις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ