aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Άτε και σε 3-4 χρόνια παίρνει σειρά ο Μέσι για το "Αμμόχωστος"!»

«Άτε και σε 3-4 χρόνια παίρνει σειρά ο Μέσι για το “Αμμόχωστος”!»

Το ρεπορτάζ του συναδέλφου Γιώργου Σαζεΐδη το οποίο κάνει λόγο για το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Αργεντινής Κ-20, άρεσε τόσο πολύ στον πρόεδρο των ερυθρόλευκων Πάρη Ανδρέου, που το κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δικαιολογημένα άλλωστε, αφού εκτός από ένα όμορφο ρεπορτάζ, είναι κάτι που συνδέεται με τον νεοφερμένο ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας Ματίας Αβελάιρας.

Πως; Όταν ο σούπερ-σταρ της Μπαρσελόνα το 2004 έπαιζε για πρώτη φορά σε παιχνίδι της «Αλμπισελέστε» Κ-20, το έκανε αντικαθιστώντας τον Αβελάιρας ο οποίος θεωρείται μετεγγραφή «μπαμ» για τη Σαλαμίνας και ασφαλώς οι ερυθρόλευκοι περιμένουν πολλά από τα πόδια του πρώην άσου της Ρίβερ Πλέιτ.

Αυτό που προκαλεί γέλιο, είναι πως ο Ανδρέου κοινοποιώντας το εν λόγω ρεπορτάζ, έγραψε μαζί με το ποστ «άτε και σε 3-4 χρόνια παίρνει σειρά ο Μέσι για το “Αμμόχωστος”!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ