aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΆφησε τους παίκτες της Σπόρτινγκ με ανοιχτό το στόμα!

Άφησε τους παίκτες της Σπόρτινγκ με ανοιχτό το στόμα!

«Άφησε τους παίκτες της Σπόρτινγκ με ανοιχτό το στόμα!». Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας «struma.com», το οποίο όμως δεν αναφέρεται στον πρώην παίκτη του Απόλλωνα Σιμεόν Σλάβτσεφ, αλλά στη σύντροφό του Σάρα Μαρίνοβα η οποία έκλεψε την παράσταση.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα, είναι η δεύτερη αιθέρια ύπαρξη που παίρνει μαζί του στην Πορτογαλία ο Βούλγαρος μέσος, ο οποίος προηγουμένως διατηρούσε σχέση με την επίσης πανέμορφη Γιάνα Ντζίζοβα.

«Γεια σου, τι συνέβη με την πρώην σου»;», ήταν μερικές από τις ερωτήσεις των συμπαικτών του, που τον έφεραν σε αμηχανία -αναφέρει το δημοσίευμα- όμως ο Σλάβτσεφ τους εξήγησε ότι χώρισε και τώρα έχει μια άλλη γυναίκα στο πλευρό του.

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ κάνει αναφορά στο βιογραφικό της Σάρα, η οποία μέχρι τα 18 της χρόνια ασχολείτο επαγγελματικά με το μπάσκετ, ενώ τώρα εργάζεται ως μοντέλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ