aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λαΐφης… κοινής αποδοχής

Για το αν θα μετεγγραφεί και αν θα «πιάσει» στην ΑΕΚ Αθηνών ο Κωνσταντίνος Λαΐφης δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Η Ανόρθωση ζητά πολλά και κάθε μετεγγραφή κρύβει ένα μικρό στοίχημα.

Ωστόσο, αυτό που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα είναι πως ο 23χρονος Κύπριος διεθνής είναι κοινής αποδοχής. Και, αναμφίβολα, αποτελεί ιδιαίτερα τιμητικό για εκείνον πως τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια όσο και ο Τόρστεν Φινκ τον είχαν βασική επιλογή από την κυπριακή αγορά.

Αμφότεροι δεν είναι μόνο πως αποτέλεσαν επιθυμίες της ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία της, αλλά και πως ήταν και οι δύο στον ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή, ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές της Ανόρθωσης.

Κι όμως, όσο και αν εκτιμούσαν το υλικό που τους ανέδειξε πρωταθλητές, όταν σκέφτηκαν να πάρουν έναν παίκτη από το κυπριακό πρωτάθλημα, αυτός ήταν ο Λαΐφης. Μάλλον όλοι αντιλαμβάνονται πως είναι έτοιμος να ανοίξει φτερά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ