aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΕΛ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ«Αγκάνοβιτς, πάρε €200.000 μπόνους!»

«Αγκάνοβιτς, πάρε €200.000 μπόνους!»

Η Στεάουα προσπαθεί να δελεάσει τον Άνταν Αγκάνοβιτς με χρήματα, ανεξάρτητα από το συμβόλαιό που του προτείνει, για ν’ αφήσει την ΑΕΛ και να πάρει μετεγγραφή στη ρουμάνικη ομάδα.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ρουμάνικης εφημερίδας «Gazeta». Συγκεκριμένα, η εφημερίδα γράφει ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Βουκουρεστίου Γκεόργκε Μπεκάλι υποσχέθηκε στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ μπόνους 200.000 ευρώ!

Ο παίκτης θα πάρει 150.000 ευρώ εάν και εφόσον η Στεάουα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. αρχίζει τις υποχρεώσεις της από τον 3ο προκριματικό), ενώ σε περίπτωση διάκρισης της ομάδας στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός θα βάλει στον λογαριασμό του άλλες 50.000.

Υπενθυμίζουμε ότι Άνταν Αγκάνοβιτς διατηρεί συμβόλαιο με την ΑΕΛ για ακόμη ένα χρόνο και έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του στους παράγοντες της λεμεσιανής ομάδας πως πρόθεσή του είναι να να τιμήσει τη μεταξύ τους συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ