aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖιντάν: «Πιστεύω ότι έχω την στήριξη της ομάδας»

Ζιντάν: «Πιστεύω ότι έχω την στήριξη της ομάδας»

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Σεβίλλη (5/12, 17:15) για την 12η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μιλώντας για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

«Δεν ένιωσα ποτέ αναντικατάστατος, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής, ούτε ως άτομο. Είμαι εδώ μέχρι την τελευταία μέρα. Αυτή είναι η θέση μου και ξέρω πώς είναι. Όταν δεν κερδίζεις, είναι κάπως έτσι. Είναι φυσικό να υπάρχει κριτική, αλλά δεν θα αλλάξει τι σκέφτομαι», τόνισε ο Γάλλος προπονητής.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές του και πιστεύει ότι δίνεται μία ευκαιρία αλλαγής σελίδας από μία περίπλοκη κατάσταση.

«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές. Νιώθω δυνατός ότι θα βρω λύσεις. Είναι ακόμη μία ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα και εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου. Ξέρω ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε πόντους και έχουμε μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας», είπε για το ματς με τη Σεβίλλη.

Τέλος, τόνισε ότι θεωρεί πως έχει την στήριξη της ομάδας παρά τα σενάρια για αντικατάστασή του: «Πιστεύω ότι έχω την στήριξη του κλαμπ. Είμαι τυχερός που παλεύω γι’ αυτή την ομάδα και θα το κάνω μέχρι την τελευταία ημέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ