aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ζεσταίνονται» ενόψει Ευρώπης

«Ζεσταίνονται» ενόψει Ευρώπης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μυαλό είναι στραμμένο στη Σεντ Τζόζεφς. Στην ΑΕΛ προπονήθηκαν χθες το πρωί μετά την επιστροφή τους από τη Βουλγαρία, θα κάνουν άλλη μία προπόνηση σήμερα και αύριο θα βρεθούν στον Φάρο της Πορτογαλίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ που είδε την ομάδα του να κερδίζει στα δύο φιλικά ματς που έδωσε στη Βουλγαρία, γνωρίζει πως στην Πορτογαλία θα πάει χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμη, πλην όμως οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στο ύψος της εμφάνισης που θα δώσει το ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν, κάτι που φαίνεται μέσα και από τις προχθεσινές δηλώσεις του Μιγκέλ Αρουαμπαρένα. «Τώρα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας. Παίζουμε στην Ευρώπη και θέλουμε να κερδίσει η ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ ο Ισπανός επιθετικός.

Η ομάδα θα έχει απέναντί της όχι και τόσο ψηλό εμπόδιο και με σοβαρή εμφάνιση, μπορεί να κάνει σημαντικό βήμα για να περάσει στον επόμενο γύρο. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ΑΕΛ. Όπως φάνηκε και από τα δύο φιλικά, η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί πιο πολύ στους περσινούς ποδοσφαιριστές.

Ο Βοζίνια θα είναι η επιλογή κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο υπάρχουν οι επιλογές των Χ. Κυριάκου, Αϊρόσα και στην άλλη πλευρά αυτές των Αβραάμ, Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μιτρέα, Λαφράνς και στη μεσαία γραμμή είναι οι λύσεις των Νικολάου, Φιντέλις, Σοάρες, Σαβάν.

Στα άκρα υπολογίζονται οι Μέσκα, Μπενίτεθ, Σάσι, Ηλία και για την κορυφή της επίθεσης οι Μαύρου, Αρουαμπαρένα. Η εν λόγω 17άδα, λοιπόν, έχει προβάδισμα στην παρούσα φάση. Στη συνέχεια θα υπολογίζονται και οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν είναι ακόμη έτοιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ