aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπολογίζει τον Πίεχ και ποντάρει σε αυτόν

Υπολογίζει τον Πίεχ και ποντάρει σε αυτόν

Στα παιχνίδια του Γενάρη, ο Αρκάντιους Πίεχ θα επιδιώξει να κάνει τη διαφορά. Ο 31χρονος Πολωνός επιθετικός αποκτήθηκε για να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Λόγω Γκιέ Γκιέ και Μαγκλίτσα, αλλά και λόγω σχήματος, δεν χωρούσε στην ενδεκάδα του Πέδρο Εμανουέλ.

Ξεκίνησε όλες κι όλες 4 φορές ως βασικός, ενώ αγωνίστηκε σε άλλα 5 παιχνίδια ως αλλαγή. Είχε συνολικά 407 λεπτά συμμετοχής. Λίγος χρόνος, όπως και λίγα τα 3 γκολ που σημείωσε. Η συνέχεια όμως αναμένεται καλύτερη, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή τον υπολογίζει και ποντάρει σε αυτόν. Στα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΚ, την ΑΕΛ και την Ομόνοια, ο Πολωνός επιθετικός θέλει να δείξει την αξία του και να βοηθήσει τον Απόλλωνα να πάρει νίκες.

Στην καλή του μέρα ο Πίεχ μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιανδήποτε άμυνα και με δεδομένο πως παρουσιάζει αλλαγή στην ψυχολογία του, μπορούν οι φίλοι των κυανόλευκων να περιμένουν περισσότερα στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ