aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπογράφει νέο συμβόλαιο ο Καντέ με τη Λέστερ

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Καντέ με τη Λέστερ

Ο Ενγκολό Καντέ συμφώνησε και την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τη Λέστερ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ολοκλήρωσε τις επαφές με τον Γάλλο σταρ και τον ατζέντη του για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2021.

Ο 25χρονος Γάλλος διεθνής μέσος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν στην πρέμιερ λιγκ, ενώ ήταν και στην αποστολή της εθνικής ομάδας στο Euro 2016, και η διοίκηση των πρωταθλητών θα τον επιβραβεύει με το νέο συμβόλαιο, στο οποίο προβλέπεται γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ, οι «αλεπούδες» έκαναν αρχική πρόταση στον Γάλλο χαφ 5.4 εκατ. ευρώ ετησίως, ώστε να προτιμήσει την νυν ομάδα του από την Τσέλσι, αλλά την απέρριψε.

Έτσι η Λέστερ του έκανε νέα πρόταση, ύψους 6.8 εκατ. ευρώ, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας. Ο 25χρονος Γάλλος άσος είναι στόχος αρκετών ομάδων με τις Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Σανγκάη SIPG να είναι οι τρεις πιθανότεροι προορισμοί αν αποφασίσει να αποχωρίσει από την αγγλική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ