aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέμεινε από τερματοφύλακες

Ξέμεινε από τερματοφύλακες

Διάστρεμμα στον αστράγαλο έδειξαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Βεσελόφσκι, κάτι που σημαίνει ότι ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στον πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην Αλκή. Μετά από αυτή την εξέλιξη και με δεδομένη την απουσία και του Στυλιανού λόγω τραυματισμού, οι ερυθρόλευκοι θα ρίξουν στον επόμενο αγώνα τον 19χρονο Θεόδωρο Κωνσταντίνου, εκτός φυσικά κι αν υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του Μίκαελ Μέιρα.

«Νιώθουμε αδικημένοι για την αρνητική απάντηση που πήραμε αρχικά από την ΚΟΠ. Ευελπιστούμε ότι το όλο θέμα θα λήξει σύντομα και θετικά για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε με πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα και να μην αναγκαστούμε να βάλουμε κάποιο νεαρό που αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει», τόνισε με δηλώσεις του στον Active o Δημήτρης Λάζος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το κεφάλαιο ενίσχυσης άρχισε ήδη ν’ απασχολεί την τεχνική ηγεσία και στόχος είναι να αποκτηθούν «ποιοτικοί παίκτες που να κάνουν τη διαφορά και να μπουν από την πρώτη μέρα στο πετσί της ομάδας», ενώ για τον επόμενο αγώνα είπε ότι είναι «ένας τελικός και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ