aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Win… yama!

Με τον Βίκτορ Γουανιάμα να σκοράρει το μοναδικό τέρμα του λονδρέζικου ντέρμπι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, η Τότεναμ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (1-0) στην Πρέμιερ Λιγκ αφήνοντας έτσι πίσω της την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Έβερτον.

Στα πρώτα 45′ το παιχνίδι είχε αρκετά ικανοποιητικό ρυθμό, ωστόσο δεν είχε τέρμα για καμία από τις δύο πλευρές, με την Τότεναμ να είναι αυτή που δημιούργησε τις πιο απειλητικές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Στις σημαντικότερες φάσεις, ο Χένεσι αρνήθηκε το γκολ στον Τόμπι Αλντερβάιρελντ σε κοντινή κεφαλιά, αλλά και στους Χάρι Κέιν – Βίνσεντ Γιάνσεν με τρεις αποκρούσεις στην ίδια φάση.

Μάλιστα ο δεύτερος ήταν και αυτός που έχασε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς οδεύει προς λευκή ισοπαλία, ο Γουανιάμα βρέθηκε στο σωστό σημείο για να κάνει την διαφορά. Ο Κενυάτης μέσος είδε τον Χάρι Κέιν να παίρνει την πρώτη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στα αριστέρα, και βάζοντας σωστά το κεφάλι του μέσα στην μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ