aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒργκοτς στο «Goal»: «Ξέρω τι θέλει ο Κετσπάγια, αλλά...»

Βργκοτς στο «Goal»: «Ξέρω τι θέλει ο Κετσπάγια, αλλά…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όταν αποκτήθηκε δεν έγινε ιδιαίτερος ντόρος. Ήταν από τις μετεγγραφές που δεν… τρελάθηκε ο κόσμος. Ένας ψηλός, άγνωστος στους πλείστους, κεντρικός αμυντικός χωρίς πολύ ταχύτητα αλλά με σωστές τοποθετήσεις. Μέχρι εκεί. Όταν άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια είχαμε την ευκαιρία να σχηματίσουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την αξία του. Παιχνίδι με παιχνίδι τον βλέπεις ότι νιώθει καλύτερα, ότι ανεβαίνει ψυχολογικά και ότι έχει «δέσει» με την ομάδα. Ο λόγος για τον Μπράνκο Βργκοτς. Ο Κροάτης αμυντικός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μιλώντας στην ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν «πετά» στα σύννεφα. Ξέρει ότι το πρωτάθλημα τώρα άρχισε, υπάρχει χρόνος και δεν είπε μεγάλα λόγια.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η καλύτερη «έκδοση» του Ράγιος είναι μακριά. ‘Η μήπως όχι;

Μπράνκο, συγχαρητήρια για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Πολύ καλή εμφάνιση για μία ακόμη φορά. Πως αισθάνεσαι;

«Για την ώρα όλα είναι ωραία. Είμαστε σε καλό φεγγάρι. Στα δύο τελευταία παιχνίδια πήραμε τη νίκη και μάλιστα χωρίς να δεχθούμε γκολ. Όλα είναι καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα».

Σε κάθε παιχνίδι σε βλέπουμε να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Το νιώθεις αυτό;

«Ναι, νιώθω καλά αλλά χρειάζομαι χρόνο. Όχι μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να μπορέσεις να έχεις την κατάλληλη σύνδεση με τους υπόλοιπους παίκτες».

Πολλές φορές ο Κετσπάγια έχει τονίσει ότι, στόχος είναι ο τίτλος. Πιστεύεις ότι η Ανόρθωση έχει την ποιότητα να υλοποιήσει αυτό τον στόχο;

«Γνωρίζω για τους στόχους του προπονητή αλλά ας πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε τι θα γίνει και τι αποτελέσματα θα έχουμε. Για την ώρα όλα είναι εντάξει. Να το διατηρήσουμε αυτό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα δούμε».

Ακολουθεί το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ένα ξεχωριστό παιχνίδι για την Ανόρθωση.

«Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε αυτό τον μαραθώνιο όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να προετοιμαστούμε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Να παλέψουμε και φυσικά ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί».

Ποιο είναι το μυστικό στην ομάδα και οι αντίπαλοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία σας;

«Αυτό ξεκινά από μπροστά. Από τον επιθετικό και όλοι αμυνόμαστε με τον τρόπο μας. Αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Υπάρχει καλή σύνδεση μεταξύ μας. Θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να το κρατήσουμε το ίδιο και τους επόμενους οκτώ μήνες. Δεν είναι εύκολο. Για την ώρα όλα είναι καλά και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Είναι καλό για σένα που αγωνίζεσαι με τον Σίλντενφελντ στην άμυνα αφού είστε συμπατριώτες;

«Επικοινωνούμε εύκολα. Αν μπορεί να με βοηθήσει μπορώ και εγώ να κάνω το ίδιο, όπως και δεξιά ο Γκαλίτσιος. Είναι ωραίο…».

Πως βιώνεις την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την συμπαράσταση του κόσμου;

«Είναι πολύ ωραία. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, είναι και κοντά οι κερκίδες στον αγωνιστικό χώρο και είναι εντυπωσιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ