aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒγάζει μάτια και τον θέλουν

Βγάζει μάτια και τον θέλουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Αντόνιο Γιάκολις μπήκε αλλαγή στο 61΄στη θέση του Ντα Σίλβα και οι κινήσεις του ξεσήκωσαν τον κόσμο. Ο Κροάτης με την μπάλα στα πόδια ήταν το κάτι άλλο. Δύσκολα την έχανε, ενώ στο 74’ πραγματοποίησε την κούρσα από δεξιά και με σέντρα ακριβείας σημάδεψε το κεφάλι του Ζελάγια που δεν αστόχησε.

Κοφτή ντρίμπλα, με ωραίο σπάσιμο της μέσης, σέντρες που «σκοτώνουν» και τρεξίματα που τον βγάζουν πάντα νικητή είναι τα χαρακτηριστικά του Κροάτη μεσοεπιθετικού. Στο τέλος ο κόσμος φώναζε ρυθμικά στον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον κρατήσει για πολλά χρόνια στον Απόλλωνα.

«Αγόρασέ τον, αγόρασέ τον…», ήταν το σύνθημα. «Οποιοσδήποτε προπονητής θα τον ήθελε στην εντεκάδα. Τον θέλουμε και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον κρατήσουμε», δήλωσε χθες, όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Ως γνωστόν ο Κροάτης είναι δανεικός από τη Στεάουα. Η ρήτρα για να τον κάνουν δικό τους οι κυανόλευκοι είναι στις 250 χιλιάδες ευρώ. Ένας παίκτης-χρυσάφι, ένα εξτρέμ που είχαμε χρόνια να δούμε στην Κύπρο. Εξτρέμ παλιάς κοπής, σε μοντέρνα όμως έκδοση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ