aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζει άνω τελεία

Βάζει άνω τελεία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κέρδισε, πανηγύρισε και πλέον βάζει άνω τελεία. Αν θέλει η Ανόρθωση να έχει και συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεχάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τη μεγάλη επιτυχία της απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Και αυτό γιατί ο ενθουσιασμός και η υπερβολική αισιοδοξία εγκυμονεί κινδύνους ενόψει και της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε η «Κυρία» και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν κατάφερνε να παίρνει σημαντικές νίκες, κάπου τα χαλούσε στην πορεία. Τώρα χρειάζεται σωστή διαχείριση και τα πόδια να μείνουν στο έδαφος. Μόνο έτσι θα μπορέσει να δει την επόμενη μέρα με ταπεινότητα, σοβαρότητα και θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της.

Δίχως αμφιβολία, η νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ σημαντική για την «Κυρία». Μία νίκη που χρειαζόταν για να αφυπνίσει και τον κόσμο και να του στείλει το μήνυμα ότι αυτή η ομάδα και θέλει και μπορεί. Εξαιρετικά καλοί μεσοαμυντικά οι παίκτες του Λέβι, κατάφεραν να περιορίσουν τον αντίπαλό τους και να μην του επιτρέψουν να δημιουργήσει ιδιαίτερες φάσεις για γκολ. Ο Ντουγκλάο ήταν ηγέτης, ο Σιεχού αλάνθαστος, ο Πράνιτς πολύ καλός και ο Σίλντενφελντ άρχισε να δένει για τα καλά με τον Ντουγκλάο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Όσο περνούν τα παιχνίδια, η Ανόρθωση γίνεται όλο και καλύτερη. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, μιας και αν παρουσιάζεται όλο και καλύτερη στο γήπεδο, τότε θα συνεχιστούν και τα θετικά της αποτελέσματα. Το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Θα είναι δύσκολο και απαιτητικό και ο Λέβι καλείται να περάσει τα σωστά μηνύματα στους παίκτες του ώστε να δείξουν και οι ίδιοι ότι δεν έμειναν στη Λευκωσία. Με νέα νίκη, η «Κυρία» θα κάνει ένα σερί τεσσάρων νικών και θα αποκτήσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία και δυναμική για τη συνέχεια.

Αγωνιστικά, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους Μπανταλόφσκι και Γκάντσεφ, με τον δεύτερο να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ