aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βασιλικό» βήμα προς τον τελικό για τη Ρεάλ! (vid)

«Βασιλικό» βήμα προς τον τελικό για τη Ρεάλ! (vid)

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σπουδαίο βήμα για να παίξει στον τελικό του Champions League για τρίτη σερί χρονιά έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς νίκησε 2-1 την Μπάγερν στο Μόναχο και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Μαρσέλο απάντησε στο τέρμα του Γιόσουα Κίμιχ και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Μάρκο Ασένσιο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μένει χωρίς γκολ έπειτα από 11 σερί της διοργάνωσης που είχε βρει δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν και Ρεάλ με έπαθλο τον τελικό

Αυτή μάλιστα είναι πρώτη ήττα της Μπάγερν στην έδρα της στη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία ήταν τον περασμένο Απρίλιο απ’ την Ντόρτμουντ για το κύπελλο, ενώ λίγες μέρες πριν η Ρεάλ και πάλι την είχε νικήσει στο Μόναχο με 2-1, τότε για τα προημιτελικά του CL.

Ο Μαρσέλο έγινε ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στις νοκ-άουτ φάσεις του Champions League, φτάνοντας τα 7, ενώ από 6 έχουν οι Σέρχιο Ράμος και Ντάνι Άλβες. Από αυτά τα 7 γκολ τα 3 τα έχει πετύχει φέτος, καθώς είχε σκοράρει και κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν («16») και κόντρα στη Γιουβέντους («8»)!


Ακολουθεί η ταυτόητα και το live!

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Τζ. Μπόατενγκ (34′ Ζούλε), Χούμελς, Ραφίνια, Μαρτίνεθ (75′ Toλισό), Χ. Ροντρίγκες, Μίλερ, Ρόμπεν (9′ Τιάγο), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (67′ Μπενζεμά), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο (84′ Kόβατσιτς), Μόντριτς, Κρόος, Βάθκεθ, Ίσκο (46′ Aσένσιο), Ρονάλντο.

Γήπεδο: Αλιάνζ Αρίνα.

Σκόρερ: 28′ Κίμιχ / 44′ Μαρσέλο, 57′ Aσένσιο.

Κίτρινες: Ριμπερί, Tιάγο / Κασεμίρο.

Αποβολές: -/-.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ