aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάλε: «Δεν ήθελα να φύγω, δεν τέλειωσε όπως ονειρεύτηκα, σαν πρωταθλητής»

Βάλε: «Δεν ήθελα να φύγω, δεν τέλειωσε όπως ονειρεύτηκα, σαν πρωταθλητής»

Αποχαιρέτησε την οικογένεια του Απόλλωνα ο Μπρούνο Βάλε μετά από 7 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα των κυανόλευκων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου με δάκρυα στα μάτια είπε το αντίο στους συμπαίκτες και στους φιλάθλους του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τέλος στα σενάρια για τον αντι-Βάλε και το… ξήλωμα

Λίγο αργότερα έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν ευχαρίστηση μου να είμαι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα για 7 χρόνια. Είχα κακές στιγμές, αλλά οι περισσότερες ήταν υπέροχες, στιγμές δόξας που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σίγουρα άφησε στο γήπεδο ιδρώτα, αίμα και δάκρυα.

Ήταν δύσκολο να αποχωρήσω από το γήπεδο σήμερα, δεν ήθελα να φύγω αλλά ήρθε η ώρα… έτσι είναι η ζωή. Ήταν το τέλος μιας εποχής όχι όπως την ονειρεύτηκε (να κερδίζαμε το πρωτάθλημα) αλλά τίμια τέλειωσε.

Ξέρω πως θα είμαι στις καρδιές σας και στην ιστορία του Απόλλωνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κίρζη, τον Σωφρόνη Αυγουστή, τον Γιώργο Νικολάου, τους συμπαίκτες μου και όλο το προσωπικό που πίστεψαν σ’ εμένα.

Ήρθαμε δύο (εγώ και η σύζυγος μου) και φεύγουμε 4… Θα κρατήσω τον Απόλλωνα και την Κύπρο στην καρδιά μου. Μια φορά Απόλλων, για πάντα Απόλλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ