aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρομερό: «Πουλάς» τον Μέσι και αγοράζεις αυτά!

Τρομερό: «Πουλάς» τον Μέσι και αγοράζεις αυτά!

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε πριν από λίγες μέρες το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο υπάρχει η εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης των 700 εκατομμυρίων ευρώ. Το σίριαλ της ανανέωσης της συνεργασίας του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα τελικά είχε θετική κατάληξη με τον Αργεντίνο σούπερσταρ να αμείβεται με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ο Καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μέσι ως το 2021, με όρους που πραγματικά ζαλίζουν.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι θα λάβει ένα ασύλληπτο μπόνους υπογραφής ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ και θα αμείβεται με 500.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα αδιανόητα νούμερα που υπάρχουν στο συμβόλαιο του σούπερσταρ των μπλαουγκράνα δεν σταματούν εδώ, καθώς η ρήτρα εξαγοράς του έχει οριστεί στα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Μια τιμή που αντικειμενικά κανένας σύλλογος στον κόσμο δεν μπορεί να πληρώσει. Μπορεί λοιπόν καμία ομάδα του κόσμου να μην μπορεί να αγοράσει τον Μέσι, όμως υπάρχουν 10 σπουδαία περιουσιακά στοιχεία που θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει αν είχε στη διάθεση του 700 εκατομμύρια ευρώ.

10: 2490 Ferrari 812 Superfasts (2018 edition)

Το ταχύτερο μοντέλο της Ferrari στην ιστορία της εταιρείας. Το 2018 Ferrari 812 Superfast είναι το τελευταίο μοντέλο των δύο θέσεων που βασίζεται στο V12 της Ferrari και είναι ακριβότερο από το F12berlinetta της Ferrari. Το τίμημα είναι τεράστιο ύψους 335.275 δολάρια, ενώ είναι ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της Ferrari και, φυσικά, είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Με το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να αγοράσει κάποιος τον Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε κανείς να αγοράσει τον εκπληκτικό αριθμό των 2490 Ferrari 812 Superfasts.

9: Όλες τις ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα κρίκετ δύο φορές!

Η αγορά μιας ομάδας σε ένα από τα πιο επιτυχημένα εγχώρια πρωταθλήματα κρίκετ αυτό της Ινδίας συγκεκριμένα, είναι το όνειρο κάθε άνθρωπου που ασχολείται με το κρίκετ. Πώς να αγοράσετε όλες τις ομάδες; Από τον Ιούνιο του 2017, οι Kolkata Knight Riders (KKR), ονομάστηκαν η πιο αξιόλογη ομάδα (50 εκατομμύρια ευρώ) στην Ινδική Πρέμιερ Λιγκ (IPL), σύμφωνα με την Brand Finance, όπως δημοσιεύτηκε από την Business World. Τα 700 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του Μέσι μπορούν να αγοράσουν 14 ομάδες Kolkata Knight Riders, 15 ομάδες Mumbai Indians ή 19 ομάδες της Royal Bangers. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσε κανείς να αγοράσει όλες τις ομάδες IPL και ακόμα να εξοικονομήσει τα μισά από τα χρήματα!

8: Έξι Airbus A320neos

Η Airbus είναι η ευρωπαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη παγκοσμίως. Το Airbus A320neo είναι το πιο πρόσφατο από την Airbus Corporation και είναι ένα από τα πιο ακριβά εμπορικά αεροσκάφη. Το κόστος ενός αεροσκάφους Airbus A320neo κοστίζει  103 εκατομμύρια ευρώ (το 2017). Με 700 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί κάποιος να αγοράσει 6 Airbus A320neos και να έχει ακόμα χρήματα για να αγοράσει τον Φελίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ.

7: Τις μετοχές της Γουέστ Χαμ, της Σαουθάμπτον και της Λέστερ

Τα χρήματα στο ποδόσφαιρο εκτοξεύονται και τα ποσά συνεχώς αυξάνονται. Η αγορά ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αυτό της Premier league είναι σχεδόν αδύνατο αν δεν είσαι δισεκατομμυριούχος. Ποτέ δεν είναι εύκολο να αγοράσεις ένα σύλλογο της Premier League λόγω της τεράστιας αξίας τους. Αλλά η Μπαρτσελόνα μπορεί να αγοράσει συνολικά 3 από τους συλλόγους της Αγγλίας αν πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι για 700 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα μπορεί να αγοράσει τις μετοχές της Γουέστ Χαμ με 260 εκατομμύρια ευρώ, της Σαουθάμπτον με 230 εκατομμύρια ευρώ και της Λέστερ 210 εκατομμύρια ευρώ.

6: 20 εκατομμύρια γραμμάρια 22 καρατίων

Αυτό είναι ένα τζάκποτ. Μόνο πολύ λίγοι θα πουν όχι σε αυτό το πολύτιμο και ένα από τα πιο ακριβά μέταλλα στον κόσμο. Αγοράζοντας ένα γραμμάριο χρυσού θα σας στοιχίσει κατά περίπου 35 ευρώ με την τρέχουσα τιμή της αγοράς. Εάν η Μπαρτσελόνα πουλήσει τον Μέσι για 700 εκατομμύρια ευρώ μπορεί στην πραγματικότητα να έχει μόνο 20 εκατομμύρια γραμμάρια χρυσού 22 καρατίων, πραγματικά απίστευτο.

5: 835.835 iPhone Xs (64 GB)

Apple Holds Product Launch Event At New Campus In Cupertino

Η Apple άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα. Τα τηλέφωνα γίνονται πιο έξυπνα από τους ανθρώπους και γίνονται επίσης υπερβολικά ακριβά για έναν κοινό άνθρωπο να τα αγοράσει. Η τελευταία έκδοση από την Apple είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ακριβά smartphones στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η Apple ανακοίνωσε το iPhone X στις 12 Σεπτεμβρίου 2017. Το κόστος ενός iPhone 64GB της Apple είναι 840 ευρώ. Με 700 εκατομμύρια, μπορεί κανείς να αγοράσει λίγο λιγότερο από ένα εκατομμύριο iPhone Xs ή ένα εκατομμύριο φορητούς υπολογιστές MacBook Air. Πραγματικά απίστευτα νούμερα.

4: 121.915 Harley Davidson Street 500s

Traveling Harley Davidson Museum in Washington

To όνειρο κάθε μηχανόβιου. Υπάρχουν πολύ λίγες μηχανές στον κόσμο καλύτερες από τη Harley Davidson Street 500. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών στον κόσμο, η Harley Davidson, είχε 100 + χρόνια παράδοσης στην παραγωγή μερικών εκπληκτικών μοτοσικλετών. Η σειρά Street 500 είναι η τελευταία από την Harley Davidson, με τιμή περίπου $ 6900. Τα 700 εκατομμύρια ευρώ (835 εκατομμύρια δολάρια) του Αργεντίνου σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα μπορούν να αγοράσουν 121.915 Harley Davidson Street 500 ποδήλατα.

3: 154.629 Rolex Oyster Perpetual ρολόγια

2011 Presidents Cup - Day One

Όταν βλέπουμε τη μάρκα ρολογιών Rolex, ένας παίκτης έρχεται αμέσως στο μυαλό μας. Δεν είναι ούτε ο Μέσι, ούτε ο Ρονάλντο, αλλά ο μοναδικός σούπερ σταρ του τένις Ρότζερ Φέντερερ. Ο Φέντερερ είναι ο πρεσβευτής της μάρκας ρολογιών Rolex εδώ και πολλά χρόνια. Το μεγαλύτερο μεμονωμένο σήμα ρολογιών πολυτελείας, το Rolex κατατάσσεται στην 64η θέση στη λίστα των ισχυρότερων παγκόσμιων εμπορικών σημάτων της Forbes το 2016. Ένα ρολόι Oyster Perpetual κοστίζει περίπου 4.700 ευρώ και με 700 εκατομμύρια ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει 154.629 ρολόγια Rolex Oyster Perpetual…

2: 954.285 εισιτήρια VIP για το Καμπ Νου

Image result for camp nou season tickets

Όσοι είναι φαν της Μπαρτσελόνα, σίγουρα έχουν όνειρο να δουν αγώνα στο ιστορικό Καμπ Νου. Το εισιτήριο VIP είναι πανάκριβο στο συγκεκριμένο γήπεδο και αξίζει περίπου 735 ευρώ. Με την ρήτρα εξαγοράς του Μέσι όμως οι μπλαουγκράνα θα μπορούσαν να αγοράσουν 954.285 εισιτήρια VIP για το γήπεδο τους.

1: 1.6 εκατομμύρια συστήματα Home Cinema Bose

Image result for bose home theater

Δεν υπάρχει καλύτερο σύστημα στον κόσμο από τον Bose. Σε 499 δολάρια το Bose Acoustimass 6 Series V προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης και προβολής. Είναι το φθηνότερο σύστημα οικιακού κινηματογράφου που μπορείτε να αγοράσετε από τη Bose. Με τα 700 εκατομμύρια ευρώ (835.000.000 δολάρια) της ρήτρας του Μέσι, μπορεί κανείς να αγοράσει τον επιβλητικό αριθμό των 1.6 εκατομμυρίων Home Cinema Bose, και ακόμα θα έχει διαθέσιμα 35 εκατομμύρια. Ακόμα και ο πλουσιότερος σύλλογος στον κόσμο δεν θα ήθελε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Λιονέλ Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ