aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις παίκτες που γοητεύουν τον κόσμο

Τρεις παίκτες που γοητεύουν τον κόσμο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O ένας είναι ο μαέστρος της ομάδας, ο άλλος τρέχει και κάνει σκληρή δουλειά σε πολλούς τομείς, ενώ ο τρίτος τρελαίνει τους πάντες με τον τρόπο που ξεδιπλώνεται στην επίθεση. Ο πρώτος, ο Άλεξ Ντα Σίλβα, γοητεύει τους πάντες με τον τρόπο που αγωνίζεται. Τέτοιο δεκάρι, με οργανωτικά χαρίσματα, έχει  χρόνια να απολαύσουν οι φίλοι του Απόλλωνα.

Δεν είναι μόνο πως ξέρει να κρατά την μπάλα και να την κουβαλά όπου θέλει. Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο βάζει και δύναμη στο παιχνίδι του. Δύσκολα του αποσπούν την μπάλα οι αντίπαλοί του. Με τέτοια κέφια από τον Άλεξ Ντα Σίλβα, ο Απόλλων, μπορεί να ελπίζει πως θα προχωρήσει μέχρι το τέλος με επιτυχίες.

Ο… άλλος είναι ο Ζοάο Πέδρο. Έλειψε πολύ από τον Απόλλωνα στον πρώτο γύρο, όμως από τότε που επέστρεψε και πήρε τη θέση στο δεξί άκρο φανέρωσε το ταλέντο του. Μαρκάρει και γίνεται ταυτόχρονα φοβερό εξτρέμ. Προχθές έδωσε και πάλι μια όμορφη ασίστ στον Σαρδινέρο, ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.

Οι δυο τους, ο Πέδρο με τον Σαρδινέρο κάνουν εξαιρετική δουλειά. Συνεργάζονται στην επίθεση, αλλά καλύπτει και ο ένας τον άλλο. Είναι ένα δίδυμο – φωτιά, το οποίο από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ