aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«To θέλαμε πάρα πολύ για εμάς και για τον κόσμο»

«To θέλαμε πάρα πολύ για εμάς και για τον κόσμο»

Ο αρχηγός της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου ο οποίος μετά τον τραυματισμό του Λούκας Σόουζα αγωνίζεται ως βασικός, μιλώντας στη Cytavision μετά τη νίκη με 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή επιτυχία της ομάδας του.

«Αρχίσαμε με ευκαιρίες και στο επόμενο λεπτό δεχθήκαμε γκολ. Ξέραμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και το δείξαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Πιέσαμε, ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε και μετά ήρθαν ακόμα δύο γκολ», είπε αρχικά και ακολούθως μίλησε για τη σημαντικότητα του πρώτου γκολ του Πίτι: «Εννοείται γιατί πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-1. Είναι διαφορετικό».

«Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο. Τώρα αυτό τελείωσε, ήταν απλά ένα παιχνίδι και τρεις βαθμοί, βλέπουμε το παιχνίδι κυπέλλου», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ