aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο συμβόλαιο του Πάμπου, η ευθύνη του Απόλλωνα και «αν έρθει κάποιος φεύγω»

Το συμβόλαιο του Πάμπου, η ευθύνη του Απόλλωνα και «αν έρθει κάποιος φεύγω»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ μίλησε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε με αφορμή τα εγκαίνια των νέων αποδυτηρίων της ομάδας. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, όμως, άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για τα πάντα!

Για τα νέα αποδυτήρια: Έχουμε δημιουργήσει εδώ και 9 χρόνια αρκετά έργα. Ξεχωριστή θέση για κάθε ποδοσφαιριστή στα νέα αποδυτήρια, χώρος για τον προπονητή, μπάνια και υδρομασάζ. Έχει δημιουργηθεί και γυμναστήριο για τους ποδοσφαιριστές. Δημιουργήσαμε μάι μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων.

Για το γήπεδο: Αν το 2011 ο Απόλλων είχε αποδεχθεί να κάνουμε νέο γήπεδο, τότε θα είχαμε γήπεδο στο Λεμεσό. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, περιμένουμε από την Ευρωπαϊκη Ένωση να εγκρίνει το κονδύλι και μετά θα είναι θέμα χρόνου να χτιστεί το γήπεδο.

Για την ακαδημία: Στην ακαδημία κάναμε ένα μακροχρόνιο πλάνο και είμαστε κοντά να βγάλουμε δικούς μας ποδοσφαιριστές. Σκοπός της ΑΕΛ είναι η επιβίωση της ομάδας και να είναι αυτόνομη οικονομικά, ότι πωλείται και είναι προς το συμφέρον μας θα το πουλούμε. Θα συζητάμε κάθε πρόταση και αν είναι ικανοποιητική τότε θα προχωράμε στην πώληση του.¨

Για το χρέος της ΑΕΛ: Έχω ακούσει πολλά, ότι χρωστάμε 5, 10, 15 εκατομμύρια και προκαλώ όποιον θέλει να έρθει να δει πόσα χρωστάμε. Περνάμε κανονικά τα κριτήρια και δεν χρωστάμε μισθούς. Πέρσι αργήσαμε μία μέρα, γιατί έλειπα στο εξωτερικό, και μας αφαίρεσαν 3 βαθμούς. Το έχω ξαναπεί όποιος θέλει σήμερα να αναλάβει την ΑΕΛ και αναλαμβάνω ότι χρέος έχει μείνει.

Για το πρωτάθλημα του 2014: Ξενερώσαμε τότε για τον τρόπο που χάθηκε τότε το πρωτάθλημα, όμως βρηκαμε το κέφι μας και είαμστε κοντά στην ομάδα. Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ τις εξαετίας. Έχουμε προπονητή που βγάζει τον καλύτερο εαυτό των ποδοσφαιριστών.

Για το συμβόλαιο του Πάμπου Χριστοδούλου: Αν το θέλει και ο ίδιος θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο του. Είναι προπονητής με τον οποίον τα βρίσκουμε και φτιάχνει καλές ομάδας με χαμηλό μπάτζετ.

Για τα πρόστιμα: Φέτος πληρώσαμε 25.000 ευρώ σε πρόστιμα σε δυο ντέρμπι, καλώ τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του και να έρθει κοντά στην ομάδα. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς δτις υποχρεώσεις μας και κάθε πρόστιμο θα αφαιρείται ποσό από το μπάτζετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ