aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πολλαπλό σου είδωλο

Το πολλαπλό σου είδωλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο τέλος μέτρησε η νίκη, η οποία βασίστηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Απόλλων ήταν πλήρης προχθές και με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε απέναντι στη Δόξα (4-2), έδωσε την εντύπωση πως θα έφτανε στην πιο μεγάλη σε έκταση νίκη στο πρωτάθλημα. Στην επανάληψη, όμως, οι κυανόλευκοι δεν είχαν τον ρυθμό του πρώτου 45λέπτου και με τα δύο γκολ που δέχτηκαν νωρίς στην επανάληψη, χάλασαν τη συνολική εικόνα.

Οι αλλαγές που έγιναν δεν βοήθησαν και η ομάδα έδειξε να αποσυντονίζεται. Για ακόμη μια φορά, ο Απόλλων έδειξε επιθετικά χαρίσματα, όμως η άμυνα του δεν έχει τη σταθερότητα που ταιριάζει σε ένα σύνολο με πρωταγωνιστικούς στόχους. Μια δικαιολογία, είναι πως ο Σωφρόνης Αυγουστή προχώρησε σε διαφοροποιήσεις, σε μια προσπάθεια να δει την ομάδα του πώς θα αγωνίζεται απέναντι στην Αταλάντα. Το παιχνίδι της Πέμπτης με τους Ιταλούς, ήταν φανερό πως επηρέασε τις κινήσεις της ομάδας του, αλλά σημασία έχει πως ο Απόλλων πήρε τους τρεις βαθμούς και πλησίασε και άλλο τους πρωτοπόρους.

Οι κυανόλευκοι έφτασαν στους 15 βαθμούς, αλλά έχουν και τρία παιχνίδια λιγότερα από την ΑΕΚ και την Ανόρθωση, που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Η τεχνική ηγεσία μπήκε ήδη στην προετοιμασία γα το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αταλάντα. Αν υπάρχουν κάποιες ελπίδες για να κυνηγήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα αυξηθούν με βαθμολογικό όφελος απέναντι στους Ιταλούς.

Ωστόσο, οι κυανόλευκοι δεν σκέφτονται μόνο τους Ιταλούς από το Μπέργκαμο, αλλά και το ματς του πρωταθλήματος που ακολουθεί με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Τέσσερα εικοσιτετράωρα μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ, θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το παιχνίδι που θα γίνει στο «ΑΕΚ Αρένα». Ο Απόλλων έχει ψηλές φιλοδοξίες και απαιτήσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Μαζί με την Ανόρθωση παραμένουν οι μοναδικές αήττητες ομάδες. Αρνείται να συμβιβαστεί με την ήττα και αυτό είναι κάτι που έχει εμπεδωθεί στη ρίζα της ομάδας. Και όσο το δέντρο μεγαλώνει, γίνεται ακόμη πιο δυνατή η πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ