aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πιστεύει η Λειψία (videos)

Το πιστεύει η Λειψία (videos)

Λειψία ψυχή… Χάρις το τέρμα του Πόουλσεν λίγο πριν το φινάλε, επικράτησε 1-0 της Λεβερκούζεν και διατηρεί τις όποιες ελπίδες έχει για την πρώτη θέση, ελπίζοντας, παράλληλα, σε απώλεια βαθμών της Μπάγερν στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ ώστε να την πλησιάσει και επιπλέον πατάει πάρα πολύ γερά στη δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Χόφενχαϊμ που την πάτησε από το Αμβούργο.

Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (που αγωνίστηκε σε όλο το ματς) επικράτησε 2-1 με τον Χουντ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, με τα δύο τέρματα που σημείωσε, απαντώντας με το δεύτερο που σημείωσε σε αυτό του Κράμαριτς. Έτσι, πήρε σημαντική ανάσα και μπορεί στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Την πήρε και τη σήκωσε! Η Σάλκε έφθασε σε μια από τις εύκολες νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 4-1 της Βόλφσμπουργκ, έχοντας βάλει γερές βάσεις για τη νίκη από τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και πήρε σημαντική ανάσα και απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ παράλληλα έχει βλέψεις για να βρεθεί πάνω από τη μέση της βαθμολογίας.

Έτοιμη να «κλέψει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο από την Κολωνία δείχνει η Γκλάντμπαχ, καθώς απέδρασε από την έδρα της με το 3-2 και πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League, έχοντας 39 βαθμούς και από40 έχει η Χέρτα και η Κολωνία.

Από τις κερδισμένες της αγωνιστικής είναι η Φράιμπουργκ που επικράτησε 1-0 της Μάιντς και είναι πέμπτη με 41 βαθμούς, έφθασε σε δεύτερη σερί νίκη και πλέον περνάει από το χέρι της η έξοδος στο Europa League. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι φλερτάρουν πολύ έντονα με τον υποβιβασμό πλέον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ