aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο παλεύει με τον χρόνο ο Μακρίδης

Το παλεύει με τον χρόνο ο Μακρίδης

Όλα κυλούν πολύ καλά και με… ακρίβεια στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται ο Απόλλων. Όλοι βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους και μόνο οι Κωνσταντίνος Μακρίδης και Αγγελής Αγγελή δεν υπολογίζονται την παρούσα φάση.

Ο διεθνής μέσος προπονείται σε ψηλούς ρυθμούς, αλλά διατηρεί μια απόσταση από τον τρόπο με τον οποίο προπονούνται οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Ο ίδιος τα δίνει όλα και φαίνεται πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα προπονείται κανονικά και θα υπολογίζεται από τον προπονητή του. Μπορεί να μην υπολογίζεται για τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη, όμως κάνει αγώνα δρόμου και δεν είναι απίθανο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (19-20 Αυγούστου) να είναι έτοιμος.

Πέρασε από μια μεγάλη περιπέτεια κι ενώ φάνηκε με την επανεμφάνισή του στην αγωνιστική δράση πως μπήκε σε νέους ρυθμούς, ήλθε ο νέος τραυματισμός, που τον πήγε πίσω. Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση εκτός προγράμματος έμεινε ο Αγγελή, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ