aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «μην ανησυχείτε» του Αντρέ Σάντος

Το «μην ανησυχείτε» του Αντρέ Σάντος

Μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση της Ανόρθωσης αισιοδοξεί ότι θα έχει θετική έκβαση η προσπάθεια απόκτησης του Αντρέ Σάντος (δεξιά στη φώτο). Επί της ουσίας, ό,τι ήταν να κάνει η Ανόρθωση το έκανε, μιας και έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πορτογάλο μέσο, τον οποίο περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Αρούκα και να πάρει το αεροπλάνο για την Κύπρο.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έστειλε το μήνυμα στην «Κυρία» ότι δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία και ότι η ομάδα στην οποία ανήκει, αλλά έχει υποβιβαστεί, θα τον αφήσει ελεύθερο. Αν τα καταφέρει η Ανόρθωση και τον αποκτήσει, θα κλείσει άλλο ένα κενό στο ρόστερ της, ενώ ο Ρόνι Λέβι θα μπορέσει να στρέψει την προσοχή του στην επιθετική ενίσχυση της ομάδας, στο «φτερό».

Σχετικά με τον Σεργκέι Μακάροφ, η απόκτηση του από την Ανόρθωση θεωρείται δεδομένη. Ο Ρώσος μέσος, που μπορεί να δώσει λύσεις και στα άκρα της άμυνας, θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β και θα δώσει άλλη μία επιλογή στον Λέβι. Όσοι τον γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα για την αξία του. Οι τελευταίες κινήσεις που έχουν γίνει ή αυτές που θα γίνουν, έχουν φέρει τον ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου της Ανόρθωσης και αναμένεται να βοηθήσουν και την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ