aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μήλο κάτω από τη μηλιά

Το μήλο κάτω από τη μηλιά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τις ακαδημίες  του Απόλλωνα, ο Ματίας Σπόλιαριτς επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη. Το διάστημα που έμεινε στην Ατλέτικο Μαδρίτης τον βοήθησε αρκετά. Έχει ακόμη πολλά να δώσει και ασφαλώς θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις φανέλα βασικού. Ο γιος του μεγάλου άσσου του Απόλλωνα Μιλένκο Σπόλιαριτς, κουβαλάει ένα βαρύ όνομα.

Στα 20 του χρόνια, ετοιμάζεται να παίξει μπάλα στην ομάδα που ο πατέρας του έγραψε ιστορία και οι φίλοι της ομάδας, όχι απλά αναπολούν τις μαγικές ενέργειες του Μιλένκο, αλλά ανυπομονούν και εύχονται να βρουν στο πρόσωπο του γιου του, τον νέο ηγέτη. Μπορεί αυτό να μην το δούμε άμεσα, αλλά σε βάθος χρόνου, ο Ματίας Σπόλιαριτς, έχει όλα τα στοιχεία για να αναδειχθεί.

Μένει να δουλέψει σκληρά και να αξιοποιήσει το ταλέντο του. O Ματίας, μπήκε σαν αλλαγή στο 62’ του προχθεσινού φιλικού αγώνα με την Αντμίρα. Η απόφαση της διοίκησης Νίκου Κίρζη να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο λέει πολλά, πως πάνω του ποντάρουν πολλά και είναι έτοιμοι να τον στηρίξουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ