aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο γέμισμα και η επιθετική προοπτική

Το γέμισμα και η επιθετική προοπτική

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί «γεμάτη» μετά από καιρό η ΑΕΚ, στο μεθαυριανό κρίσιμο ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο Χουάν Τρουγιόλς προπονήθηκε χθες σε φουλ ρυθμό, ενώ έτοιμοι είναι οι Αντώνης Γιωργαλλίδης και Βανσάλ Λαμπάν.

Παραλλήλως, μετά την απόκτηση των σέντερ φορ Φλοριάν Τολεμές και Νέστορα Μυτίδη (αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή), υπάρχει η προοπτική για επιθετική διαφοροποίηση από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Αν ο Βάσκος τεχνικός αποφασίσει να χρησιμοποιήσει στην κορυφή τον Γάλλο ή τον Κύπριο στράικερ, θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση ο Ιβάν Τρισκόφσκι μετά από καιρό. Σε αυτό το ενδεχόμενο, θα αφήσει την αιχμή του δόρατος και μαζί με τον Τέτε θα είναι οι εξτρέμ της ομάδας.

Με τον Σκοπιανό και τον Ισπανό στις θέσεις πλάγιων φορ αγωνιζόταν η ΑΕΚ την περίοδο των καλών ημερών της στο τρέχον πρωτάθλημα. Αν όντως παραταχθεί με αυτό τον τρόπο μεθαύριο, ίσως παρουσιαστεί βελτιωμένη επιθετικά (δεδομένου ότι ο σέντερ φορ που θα επιλεγεί δικαιώσει τον κόουτς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ