aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο έξτρα κίνητρο για να… φουλάρει η Αρένα!

Το έξτρα κίνητρο για να… φουλάρει η Αρένα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Περίπου 5.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «ΑΕΚ Αρένα» την προηγούμενη Πέμπτη στον επαναληπτικό με την Κορκ Σίτι. Αριθμός που άφησε ικανοποίηση στις τάξεις του συλλόγου, αφού ο κόσμος της ομάδας ανταποκρίθηκε και έδειξε πως είναι κοντά της.

Στόχος, όμως, είναι να αυξηθεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την Ντινάμο Μινσκ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Γι’ αυτό άλλωστε η διοίκηση κοστολόγησε και αυτό το παιχνίδι στα 10 ευρώ, κάτι που αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους οπαδούς των κιτρινοπρασίνων, ώστε να βρεθούν στο γήπεδο.

Από χθες άρχισε η προπώληση και οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές. Η αναμέτρηση με τους Λευκορώσους άλλωστε είναι σημαντική, καθώς αν η ΑΕΚ προκριθεί θα βρεθεί ένα βήμα πριν από τους ομίλους. Ένα βήμα πριν από τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Σε μία προσπάθειά της να «ζεστάνει» τους φίλους της ομάδας, το γραφείο Τύπου ανήρτησε στο facebook ένα εξαιρετικό βίντεο με το οποίο γίνεται προώθηση των διαρκείας. Στο βίντεο υπάρχουν εικόνες από την ιστορία του συλλόγου, σημαντικά γκολ της περασμένης σεζόν, εικόνες από οπαδούς της ΑΕΚ και στο τέλος το σλόγκαν που δεν είναι άλλο από το «Της ζωής μου η μανία».

Ο κόσμος είδε με ενθουσιασμό το βίντεο και έχει γίνει πανικός στα social media με το προωθητικό μήνυμα των διαρκείας. Στόχος λοιπόν είναι στην αναμέτρηση της Πέμπτης ο κόσμος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ΑΕΚ, να γεμίσει την Αρένα και μαζί με τους ποδοσφαιριστές να γίνει το πρώτο και το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Με μία «καθαρή» νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ η ΑΕΚ, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα είναι ικανοποιημένος. Πάντως, στα δυο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της η ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ, ενώ έχει παραβιαστεί η εστία της μία φορά, στον αδιάφορο επαναληπτικό με τη Λίνκολν (1-1).

Μετά τον αποκλεισμό τους από την Ντνεπρ στο κύπελλο Λευκορωσίας, η Ντινάμο Μινσκ αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη, όμως δεν πρέπει να παραγνωριστεί ότι στο κύπελλο θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές, μιας και το σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτούς είναι η αναμέτρηση της Πέμπτης. Οι Λευκορώσοι έχουν στόχο να πραγματοποιήσουν επιτυχημένη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και θα κάνουν τα πάντα για να αποδράσουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Λάρνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ