aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «δίλημμα» με τους «μαέστρους» και ο Παπουλής

Το «δίλημμα» με τους «μαέστρους» και ο Παπουλής

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Σωφρόνης Αυγουστή έχει τις επιλογές για να παρατάξει ένα καθαρά επιθετικογενές σύνολο στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Με τον Έρμη ξεκίνησε ο Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος πέτυχε το γκολ της πρώτης ισοφάρισης. Ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε στην επανάληψη, ενώ προς το τέλος μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή ο Ντα Σίλβα.

Με δύο μαέστρους, ο Απόλλωνας μπορεί να είναι συνεχώς στην πρίζα και να έχει αυξημένο δημιουργικό στοιχείο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως, αυτό μπορεί να στοιχίσει κάπως στον ανασταλτικό τομέα. Γι’ αυτό και ο Αυγουστή έχει ενώπιόν του ένα δίλημμα σχετικά με τον ρόλο του επιτελικού χαφ.

Από εκεί και πέρα, ο Φώτης Παπουλής ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των τελευταίων προπονήσεων και ίσως απόψε βρίσκεται στον πάγκο, όπως και ο Αγγελή. Αντίθετα, ανέβασε ρυθμούς ο Μακρίδης, όμως χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο. Με την επιστροφή και των τριών, ο Απόλλωνας καθίσταται πανίσχυρος σε όλες τις γραμμές με τις επιλογές να αυξάνονται για την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ