aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο δεδομένο για τον Γκιουρίς και το... ποντάρισμα της «Κυρίας»

Το δεδομένο για τον Γκιουρίς και το… ποντάρισμα της «Κυρίας»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εξαιρετική παρουσία του Μίχαλ Γκιουρίς στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν, τον έχει καθιερώσει στις κλήσεις της Εθνικής Σλοβακίας. Ο 30χρονος επιθετικός πήρε κλήση για τα φιλικά παιχνίδια με την Ολλανδία και το Μαρόκο, που θα γίνουν 31 Μαΐου και 4 Ιουνίου αντίστοιχα.

Μέσα σ’ όλα αυτά, ο Γκιουρίς ακόμη δεν ξέρει πού θα βρίσκεται τη νέα σεζόν, με την Ανόρθωση να είναι μία από τις ομάδες που τον θέλει πολύ. Μπορεί να γίνεται λόγος ότι, η Όρενμπουργκ προτίθεται να τον κρατήσει στο ρόστερ της, όμως ο ίδιος και η οικογένειά του δεν δείχνουν διατεθειμένοι να επιστρέψουν στη Ρωσία.

Διαβάστε επίσης: «Καμία συμφωνία, κρούση από τον ΑΠΟΕΛ για τον Γκιουρίς»

Εδώ είναι που ποντάρει η ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει και ο ΑΠΟΕΛ. Χθες ο γενικός διευθυντής της Όρενμπουργκ, Βλαδιμίρ Γκνιζντίλοφ, μίλησε στον συνάδελφο Πανικό Θεοδοσίου για λογαριασμό του «Αctive» και επιβεβαίωσε την πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, όμως τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία. Η περίπτωση Γκιουρίς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ