aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «αντίο» του Πάμπου (νέα προπόνησης)

Το «αντίο» του Πάμπου (νέα προπόνησης)

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 στο Τσίρειο στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Τα ηνία ανέλαβε από σήμερα ο Διονύσης Διονυσίου ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον Χρίστο Παντελή που θα έχει το ρόλο του αναλυτή αντιπάλων όπως επίσης και του βοηθού. Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Μάριος Σταυρινίδης. Παραμένει στο τιμ ο γυμναστής Χρίστος Εμμανουήλ.

Στα αγωνιστικά δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Ζούνιορ που αρκέστηκε σε φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής. Εκτός προπόνησης έμειναν και σήμερα ο Σαβάν, ο Μπλάνκο και ο Πίτι που έκανε ατομικό με ασκήσεις στο γήπεδο.

Κανονικά μπήκαν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα οι Σοάρες και Αρουαμπαρένα που είχαν μείνει εκτός προπόνησης χθες για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Πριν από την προπόνηση αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΑΕΛ ο Πάμπος Χριστοδούλου που συνοδευόταν από τους Ανδρέα Μαυρή, Ανδρέα Μιχαήλ και ο Σωτήρη Χαραλάμπους που επίσης αποχώρησαν. Η ΑΕΛ τους ευχαριστεί για την δουλειά τους στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ