aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο αισιόδοξο και το απαισιόδοξο σενάριο

Το αισιόδοξο και το απαισιόδοξο σενάριο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Πεδρίτο θα συνεχίσει να απέχει από τις προπονήσεις της Νέας Σαλαμίνας, ελπίζοντας πως θα αποφέρει σύντομα καρπούς το πρόγραμμα θεραπείας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για να διαπιστωθεί πότε θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός, λοιπόν, δεν έχει επιλογή παρά μόνο να οπλιστεί με υπομονή, ώς την απαλλαγή του από τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα.

Αν δεν εκπλήξει ευχάριστα τους ερυθρόλευκους, ξεπερνώντας την τενοντίτιδα νωρίτερα, κινδυνεύει να χάσει άλλα τρία παιχνίδια μετά την αποχή του απέναντι σε Ανόρθωση (2-1) και ΑΠΟΕΛ (0-1). Το σίγουρο είναι ότι θα απέχει την ερχόμενη Τρίτη στο ματς με τον Άρη στο Τσίρειο. Από εκεί και πέρα, το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι να αγωνιστεί στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο την ΑΕΖ (9/1) και το πιο απαισιόδοξο είναι να χάσει και το ματς στο «ΑΕΚ Αρένα» απέναντι στους κιτρινοπράσινους (14/1).

Πέρα από τον τραυματισμό του Πεδρίτο, οι Σαλαμιναίοι είναι επικεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Στάικος Βεργέτης ελπίζει ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα επηρεάσει την ομάδα του και αντιθέτως, θα τη βοηθήσει να παρουσιαστεί με περισσότερη φρεσκάδα στην πρώτη υποχρέωσή της στο 2017. Άλλωστε, μετά την ήττα από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, υπάρχει ανάγκη για επιστροφή στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ