aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο αυξημένο μπάτζετ και στη μέση το χρέος

Το αυξημένο μπάτζετ και στη μέση το χρέος

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τις τελευταίες δύο χρονιές, το 2016 και το 2017, η Ανόρθωση είχε καταγράψει μεγάλο έλλειμμα, το οποίο είναι πέραν των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάτι που προβληματίζει στην εταιρεία και οφείλουν άπαντες να βρουν τρόπους ώστε να μειωθεί το πιθανό έλλειμμα ενόψει της νέας σεζόν. Για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, έχει αποφασιστεί όπως υπάρξει αύξηση στο μπάτζετ.

Πέρσι, ο προϋπολισμός της Ανόρθωσης ήταν κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέτος εκτιμάται ότι θα πλησιάσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η έξοδος στην Ευρώπη φέρνει αύξηση μπάτζετ από τη μία, όμως για να μπορέσει η ομάδα να καλύψει σημαντικό μέρος του χρέους, θα πρέπει να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: «Αν αρνηθεί σε μια βδομάδα, θα καλέσουν Λέβι»

Κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο, σύμφωνα και με τον νέο τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης, μιας και υπάρχουν πλέον πολύ μεγαλύτερα εμπόδια για να φθάσεις μέχρι τους ομίλους.

Διαβάστε επίσης: O Πράνιτς αλλάζει το μετεγγραφικό πλάνο

Στα μείον είναι και η απουσία του κόσμου λόγω τιμωρίας από τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς. Κάτι που θα στερήσει σημαντικά έσοδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ