aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤιάγκο Σίλβα και Καβάνι... δεν γυρίζουν στην Παρί!

Τιάγκο Σίλβα και Καβάνι… δεν γυρίζουν στην Παρί!

Εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σκορπίσει στις τέσσερις γωνιές της Γης: Ο Νεϊμάρ και ο Τιάγκο Σίλβα στην Βραζιλία, ο Κέιλορ Νάβας στην Κόστα Ρίκα, ο Έντινσον Καβάνι στην Ουρουγουάη, ο Μάουρο Ικάρντι στο Κόμο της Ιταλίας, ο Ερίκ Μαξίμ Τσουπό – Μοτίνγκ και ο Τίλορ Κέρερ στην Γερμανία…

Από τους προαναφερθέντες, εφόσον η κατάσταση στην Γαλλία ελεγχθεί και μπορεί να επαναρχίσει κάποια στιγμή η Ligue 1, ενδέχεται να μην επιστρέψουν δύο παίκτες – σημαίες όπως ο Τιάγκο Σίλβα και ο Έντινσον Καβάνι!

Τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών λήγουν στο φινάλε της φετινής σεζόν. Και, παρ’ ότι η FIFA προτίθεται να τα επεκτείνει μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων των ομάδων, είναι πιθανό οι δύο παίκτες να παραμείνουν στις χώρες τους, ώστε να ακούσουν νέες προτάσεις.

Η Παρί, βεβαίως, έχει δικαιώματα επάνω τους μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά με μια τέτοια εξέλιξη θα γλιτώσει μεγάλο μέρος των (μεγάλων) συμβολαίων του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος σκέφτεται επιστροφή στην Μίλαν, αλλά και του Καβάνι, ο οποίος φλερτάρει μόνιμα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ