aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι προνοεί η πρόταση για μείωση των απολαβών στους ποδοσφαιριστές

Τι προνοεί η πρόταση για μείωση των απολαβών στους ποδοσφαιριστές

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την πρόταση της ΑΕΛ για μειωμένες αποδοχές στη νέα αγωνιστική περίοδο πήραν οι ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους, γνωρίζοντας πως οι πλείστοι διατηρούν συμβόλαιο και για τη σεζόν 2020-21, έθεσε κάποια κριτήρια. Δηλαδή; Εάν ένας υψηλόμισθος παίκτης δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, τότε για να συνεχίσει στην ομάδα θα πρέπει να συναινέσει σε μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης. Από την άλλη, σε περίπτωση που ένας χαμηλόμισθος είχε σημαντική προσφορά, τότε δεν θα δει τις αποδοχές του να «ψαλιδίζονται».

Η διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα οικονομικά δεδομένα, προχώρησε στην καλύτερη δυνατή πρόταση προς τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, μοιράζοντας την «πίτα» των αποκοπών όσο πιο σωστά μπορούσε. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, όπως διαρρέει, δεν θα παρεκκλίνει από τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί στο συγκεκριμένο σκέλος, αισιοδοξώντας ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Εάν όχι με όλους, τουλάχιστον με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος να πιάσει λιμάνι ο Παπαφώτης, οι… λεπτομέρειες πριν την υπογραφή

Όταν υπάρξει κατάληξη με οποιονδήποτε παίκτη ή παίκτες, η ΑΕΛ θα προχωρεί στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης. Δηλαδή, δεν θα περιμένουν στην ομάδα της Λεμεσού να ολοκληρωθεί ο κύκλος των συζητήσεων και ακολούθως να ενημερώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ