aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈτοιμος να πιάσει λιμάνι ο Παπαφώτης, οι… λεπτομέρειες πριν την υπογραφή

Έτοιμος να πιάσει λιμάνι ο Παπαφώτης, οι… λεπτομέρειες πριν την υπογραφή

Ένα βήμα πριν την ένταξεί του στο ρόστερ της ΑΕΛ είναι ο Βασίλης Παπαφώτης. Ο Κύπριος επιτελικός μέσος ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την ομάδα της Λεμεσού για συμβόλαιο τριών χρόνων, όμως για να ολοκληρωθεί το deal απομένουν κάποιες λεπτομέρειες σε όρους του συμβολαίου που διαπραγματεύονται οι δύο πλευρές.

Επειδή σε μία μετεγγραφική συμφωνία οι λεπτομέρειες είναι ικανές ακόμα και να χαλάσουν μία μετεγγραφή κρατάμε μία… πισινή. Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει οριστικά σύντομα, ίσως ακόμα και εντός της ημέρας, όμως από την στιγμή που οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία στους σημαντικότερους όρους μιας ενδεχόμενης συνεργασίας ο Παπαφώτης προβάρει τα γαλαζοκίτρινα.

Έτσι, μετά τον ΑΠΟΕΛ και τη Δόξα ο 24χρονος επιτελικός μέσος ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Στη λήξασα σεζόν ο Παπαφώτης κατέγραψε 19 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ εδώ και καιρό έβαλε στο «μάτι» τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει την ποιότητα και τις εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του για να βοηθήσει την ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ