aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤη Δευτέρα θα πάρουν αποφάσεις

Τη Δευτέρα θα πάρουν αποφάσεις

Σε συνεδρία που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, τα μέλη των δ.σ. του σωματείου και της εταιρείας σκοπεύουν να πάρουν αποφάσεις για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης, μετά την παραίτηση του Χρήστου Πουλλαΐδη.

Πέρα από τη διαδοχή, πολύ σημαντικό κεφάλαιο είναι και το οικονομικό καθώς εκτός από το μισθολόγιο πρέπει να συνεχιστεί η καταβολή των δόσεων που αφορούν διακανονισμούς, ιδιαίτερα για τις οφειλές προς το Κράτος. Η ανάγκη σε ρευστό παραμένει μεγάλη ώστε η «Κυρία» να αποτρέψει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων προβλημάτων.

Μέχρι χθες, ο παραιτηθείς μεγαλομέτοχος δεν είχε διευκρινίσει λεπτομέρειες για το πώς μεταφράζεται η προθυμία του να παραμείνει πλάι στον σύλλογο και να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, όπως ανέφερε στην ανοικτή επιστολή του. Οι διοικούντες την Ανόρθωση δεν ζητούν οικονομική στήριξη μόνο από τον Χρήστο Πουλλαΐδη, αλλά κι από όλα τα -επώνυμα κυρίως- μέλη.

«Η Ανόρθωση δεν θα χαθεί διότι πολλοί είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη, μιλώντας χθες στον «Άστρα».

Και συνέχισε: «Δεν είναι υπόθεση ενός. Ίσως να λειτουργούσαν έτσι όσο ήταν ο κ. Πουλλαΐδης και αναλάμβανε μόνος του το βάρος. Να κάνουμε την ομάδα ανεξάρτητη για να μην έχει ανάγκη ένα μόνο επιχειρηματία να τη στηρίζει». Και διευκρίνισε: «Δεν τίθεται θέμα διάλυσης της εταιρείας. Συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα ως εταιρεία».

Καταλήγοντας, είπε: «Η στήριξή μας στους παίκτες και τους προπονητές είναι δεδομένη. Έχουμε καθήκον να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Προέχει να τη βοηθήσουμε να ξεφύγει από την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ