aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέριεψε και τώρα πιστεύει ακόμη πιο πολύ

Θέριεψε και τώρα πιστεύει ακόμη πιο πολύ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πήγε να ξεθωριάσει η πίστη στην ΑΕΛ, αλλά όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αντίθετα θέριεψε! Την ίδια περίοδο, που άλλες ομάδες παλεύουν με πιο πλούσιο ρόστερ, βγάζει ψυχή με όσο μάχιμο έμψυχο δυναμικό διαθέτει.

Αυτό χρειαζόταν η ομάδα της Λεμεσού, στοιχείο που της έλειψε πολύ μετά τον Ιανουάριο. Οι οπαδοί της έφτασαν στο σημείο της απόγνωσης με όσα έβλεπαν. Σε τρία παιχνίδια, όμως, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο, φάνηκε πως κάτι αλλάζει. Δεν έγινε σούπερ ομάδα, όμως μυρίζει ομάδα, κάτι που έλειψε το τελευταίο διάστημα.

Είναι νωρίς για να κριθεί ο νέος προπονητής, όμως με όσα εφόδια διαθέτει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης, το 0-0 στο ματς κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, οι γαλαζοκίτρινοι νίκησαν την ΑΕΚ με 2-1 και αύξησαν τις πιθανότητές τους για να παραμείνουν τέταρτοι, ενώ δικαιούνται να κρυφοκοιτάξουν και προς την τρίτη θέση.

Ήθελε και δόση τύχης, για να κερδίσει προψές η ΑΕΛ, όμως με την απόδοσή της δικαιώθηκε. Οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν, μόχθησαν, δεν κλείστηκαν πίσω για να μην χάσουν τον βαθμό και το γκολ στις καθυστερήσεις έφερε τη λύτρωση. Αν μπορεί η ΑΕΛ και για κάτι παραπάνω, θα φανεί στη συνέχεια. Το δείγμα είναι καλό, όμως στο τέλος θα γίνει η σούμα.

Προχθές πέτυχε δύο γκολ έπειτα από καλές προσπάθειες από τα άκρα. Με αυτό τον τρόπο ανάπτυξης θέλει να απειλεί η ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός και προχθές δικαιώθηκε. Δύο επελάσεις, η μία από δεξιά με τον Αϊρόσα και η άλλη από αριστερά με τον Μέσκα έδωσαν την ευκαιρία στον Αρουαμπαρένα να πετύχει τα γκολ.

Επίσης, έκαναν πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή ο Νικολάου με τον Σοάρες. Και οι δυο τους ήταν ηρωικοί και τράβηξαν όλο το κουπί. Ακόμη, πήγε καλά και η άμυνα, αφού ελάχιστα κινδύνεψε η εστία του Ρόμο, παρόλο που το γκολ της ΑΕΚ από στατική φάση, θα μπορούσαν να το απέφευγαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ