aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θέλω να συνεχίσω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

«Θέλω να συνεχίσω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Αριέλ Αρούς παρέθεσε συνέντευξη σε ΜΜΕ του Ισραήλ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την ζωή στην Κύπρο, την σεζόν που πραγματοποιεί και γενικότερα το μέλλον του.

Διαβάστε τα όσα είπε:

Η αρχική τοποθέτηση του: «Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτή είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου μέχρι σήμερα. Για εμένα η περσινή σεζόν ήταν μια πολύ καλή στην Χάποελ. Για να διακρίνεσαι σαν τερματοφύλακας θα πρέπει και η ομάδα να είναι καλή και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Η απόφαση μου να πάω στην Κύπρο ήταν μια από τις καλύτερες που έχω κάνει στην ζωή μου. Εδώ ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο. Στην Κύπρο μόλις τελειώσω την προπόνηση πάω σπίτι και ξεκουράζομαι. Όλα είναι ήσυχα χωρίς πίεση από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς».

Αναφορικά για το μέλλον του είπε: «Θέλω να συνεχίσω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να τελειώσουμε καλά την φετινή περίοδο και ίσως υπάρξουν καλύτερες προσφορές, τόσο από το Ισραήλ όσο και από το εξωτερικό. Αυτός ο τρόπος ζωής είναι στα χέρια του ουρανού. Εάν ο Θεός θέλει να έχω χρήματα, έτσι θα είναι. Δεν σχεδιάζω τίποτα για το μέλλον και αφήνω τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ