aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει Τσίρειο για τα Ευρωπαϊκά του ο Απόλλων

Θέλει Τσίρειο για τα Ευρωπαϊκά του ο Απόλλων

Τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Απόλλωνα στο Τσίρειο ήταν με την Σιμπίρ (2-1), στις 5 Αυγούστου του 2010. Μετά από οκτώ χρόνια, οι κυανόλευκοι κάνουν προσπάθειες για να δώσουν στη φυσική τους έδρα τα παιχνίδια για την ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν στην επόμενη σεζόν (Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ).

Διαβάστε επίσης: Η προϊστορία στο ΑΕΚ – Απόλλων… είναι «γαλάζια»!

Στις προηγούμενες συμμετοχές του στο Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα της Λεμεσού έχει μεν αποκομίσει αρκετό χρήμα, αλλά έδωσε και μεγάλα ποσά για να αγωνίζεται είτε στο ΑΕΚ Αρένα είτε στο ΓΣΠ. Γι’ αυτό και ο γενικός διευθυντής του Απόλλωνα Γιώργος Παπαγιάννης, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ΓΣΟ, ώστε να επιλυθούν κάποια προβλήματα και οι κυανόλευκοι να δώσουν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια στο Τσίρειο.

Διαβάστε επίσης: Ο τεχνικός… με το τεράστιο ποσοστό επιτυχίας!

Αυτό θα φέρει και περισσότερα έσοδα, ενώ ο κόσμος δεν θα είναι υποχρεωμένος να αλλάζει πόλη κάθε φορά, που ο Απόλλων θα δίνει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για να γίνει εφικτή η χρήση του Τσιρείου για παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ ή του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να αναβαθμιστεί ο φωτισμός στο γήπεδο και να εξαντληθούν τα περιθώρια για την ανακατασκευή κάποιων χώρων, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ