aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει ισάξιες, ίσως και καλύτερες επιλογές

Θέλει ισάξιες, ίσως και καλύτερες επιλογές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις στη σεζόν που πέρασε, των Άλεφ και Γιάκολις, αλλά και η αξία του Ντα Σίλβα, δεν αφήνει περιθώρια για αντικαταστάτες που δεν θα είναι στα επίπεδα αυτών που αποχώρησαν. Και οι τρεις τους παραπέμπουν στο ψάξιμο για καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μόνο έτσι θα πάει εκεί που θέλει ο Απόλλων.

Διαβάστε επίσης: «Παίκτης του Ιδιάκεθ έριξε “άκυρο” στον Απόλλωνα»

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τις μετεγγραφές που είναι στα σκαριά. Προέχει η απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ και ενός επιτελικού μέσου. Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Απόλλωνα είναι οι νεοφερμένοι να προλάβουν την αποστολή στην Αυστρία για να μπουν πιο εύκολα στο κλίμα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Σωφρόνης παίρνει τα μέτρα του

Βέβαια ότι και να γίνει, οι δευτεραθλητές θα στηριχθούν μάλλον στους διπλούς αγώνες με τη Στούμπρας στο έμψυχο δυναμικό που έχει τώρα στη διάθεσή του ο Σωφρόνης Αυγουστή. Δεν αποκλείεται όμως, αν οι προσθήκες γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, να προλάβουν τους διπλούς αγώνες με τους Λιθουανούς. Η διοίκηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποκτηθούν οι κατάλληλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ