aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει δεύτερη και καλύτερη έκπληξη

Θέλει δεύτερη και καλύτερη έκπληξη

Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, άρα θα έχει υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ. Στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι μοναδικός απών θα είναι ο παροπλισμένος (εδώ και καιρό) Πεδρίτο. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και καλή παράδοση στην έδρα των κιτρινοπρασίνων (τέσσερις νίκες την τελευταία πενταετία).

Αυτά είναι τα θετικά, τα οποία όμως δεν αλλάζουν το εξής γεγονός: εμπόδιο για το πρώτο ερυθρόλευκο 3Χ3 στην τρέχουσα σεζόν, θα είναι μία επίδοξη πρωταθλήτρια και μάλιστα στην έδρα της.

Ο Στάικος Βεργέτης ετοίμασε τους ποδοσφαιριστές για αρκετά πιο δύσκολη μάχη, σε σχέση με τις δύο τελευταίες απέναντι σε Άρη (2-1) και ΑΕΖ (2-0). Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα ματς, η Νέα Σαλαμίνα θα είναι το αουτσάιντερ, που θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

Στις προηγούμενες τρεις φορές που βρέθηκε σε αυτή τη θέση, να φιλοξενείται από ομάδα που στοχεύει στον τίτλο, απέφυγε την ήττα μόνο τη μία. Πήρε 1-1 στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα, ενώ έχασε στο ίδιο γήπεδο από την ΑΕΚ με 0-3 και στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ με 0-1.

Απόψε λοιπόν, θα γίνει η προσπάθεια για τη δεύτερη έκπληξη με στόχο να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Όσο για τις επιλογές του Ελλαδίτη τεχνικού, κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σχήμα που άρχισε απέναντι στην ομάδα του Ζακακίου την περασμένη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ