aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘα ήταν κρίμα για τον Μπουφόν - Κορυφή για Αλβανία (video)

Θα ήταν κρίμα για τον Μπουφόν – Κορυφή για Αλβανία (video)

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι του 7ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ιταλία και Ισπανία μετά από μια σκληρή μάχη στο «Juventus Arena» στο Τορίνο ήρθαν ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για τους «φούριας ρόχας» που στρίμωξαν για τα καλά τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Βεντούρα δεν μπορούσε καλά-καλά να περάσει το κέντρο, όμως απ’ την άλλη παρά την πίεση οι Ισπανοί δεν έχασαν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι Ιταλοί ενώ ανέβασαν ελαφρώς τις γραμμές και την απόδοσή τους προδόθηκαν από μια… σπάνια γκέλα από τον Μπουφόν, ο οποίος δεν βγήκε σωστά, ο Βιτόλο τον πέρασε και πλάσαρε στην κενή εστία για το 0-1 στο 55ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αναγκασμένοι να πιέσουν όμως δεν μπόρεσαν να βγάλουν «καθαρή» φάση μπροστά στην άμυνα του Ντε Χέα. Τελικά η στραβή έγινε από τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έκανε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Ντε Ρόσι στο 82ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το «Χ» στο Τορίνο βόλεψε την Αλβανία, που ανέβηκε στην κορυφή του γκρουπ. Η ομάδα του Ντε Μπιάσι πέρασε σβηστά από το Λίχτενσταϊν επικρατώντας 2-0. Το σκορ στην Βαντούζ άνοιξε έπειτα από αυτογκόλ του Τζέχλε στο 11ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε έπειτα από τέρμα του Μπαλάι στο 71’. Πρώτη νίκη για το Ισραήλ που πέρασε 2-1 από την ΠΓΔΜ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

06/10/16

Ιταλία-Ισπανία 1-1
(82’ Ντε Ρόσι πεν. – 55’ Βιτόλο)

ΠΓΔΜ-Ισραήλ 1-2
(63’ Νεστορόφσκι – 25’ Χέμεντ, 43’ Μπεν Χαΐμ)

Λιχτενστάιν-Αλβανία 0-2
(11’ Τζέχλε αυτ., 71’ Μπαλάι)

Η βαθμολογία στον 7ο όμιλο:

1. Αλβανία 6
2. Ισπανία 4
3. Ιταλία 4
4. Ισραήλ 3
5. ΠΓΔΜ 0
6. Λιχτενστάιν 0

Η επόμενη αγωνιστική (3η):
Κυριακή 09/10/16
Ισραήλ-Λιχτενστάιν (19.00)
Αλβανία-Ισπανία (21.45)
ΠΓΔΜ-Ιταλία (21.45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ