aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα έρθουν πολύ σύντομα οι επενδυτές…»

«Θα έρθουν πολύ σύντομα οι επενδυτές…»

Στον Active (104.7 & 102.5) μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης (δεξιά στη φωτό), ο οποίος αναφέρθηκε στην τραγική εικόνα των ερυθρόλευκων στην τρέχουσα σεζόν, αλλά και στο θέμα που διέρρευσε με εταιρεία ξένων συμφερόντων η οποία ενδιαφέρθηκε να επενδύσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως μερίδα κόσμου της ομάδας συμπεριφέρεται πολύ άσχημα στους αγώνες: «Για να βρει η ομάδα τον δρόμο της πρέπει να σκεφτούν όλοι ψύχραιμα και ήρεμα με σύνεση και να εκτιμήσουν σωστά κάποιες καταστάσεις. Νιώθω πως μια μερίδα του κόσμου μας δεν συμπεριφέρονται σωστά ώστε η ομάδα να προχωρήσει στον δρόμο που αναφέραμε προηγουμένως. Δεν τους αδικώ και δεν θέλω να πιστεύω πως εμείς κοιμόμαστε ήρεμοι και μας ικανοποιεί αυτό που βλέπουμε. Για να διορθωθεί η κατάσταση χρειάζονται και σωστές συμπεριφορές».

Και συνέχισε: «Δεν μπορείς να βρίζεις τους παίκτες σου από τα 15 μέτρα ή να βρίζεις και να απειλείς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Δεν αρμόζει στον κόσμο της Σαλαμίνας τέτοια συμπεριφορά. Πρέπει να εμψυχώνεις του παίκτες σου μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για τους  πιθανούς επενδυτές, είπε: «Το θέμα διέρρευσε, αλλά δεν με απασχολεί. Το χειριζόμαστε πολύ λίγα μέλη του Δ.Σ. για κατανοητούς λόγους. Υπάρχει όντως ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, είχαμε κάποιες επαφές μαζί τους και θα έρθουν πολύ σύντομα στην Κύπρο για να μελετήσουμε λεπτομερώς το θέμα. Τον τελευταίο λόγο τον έχει η γενική συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας. Δε μπορώ να πω πως είναι σε καλό ή κακό δρόμο οι επαφές. Οι λεπτομέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Υπάρχει συναντίληψη θέσεων, αλλά και μικρές λεπτομέρειες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Ετοιμαζόμαστε να μελετήσουμε το θέμα όταν θα έρθει αντιπροσωπεία των επενδυτών. Είμαστε σε αρχικά στάδια και δεν επιτρέπονται ούτε αισιοδοξία, ούτε απαισιοδοξία. Συμβουλευόμαστε από ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα πράγματα για τέτοιες καταστάσεις από άλλα άτομα».

Για το αγωνιστικό μέρος είπε: «Η Σαλαμίνα έδειξε καλή παρουσία μετά την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με την Πάφο. Περιμέναμε καλή εμφάνιση με την Αλκή. Νιώθω πως η ψυχολογία των παικτών μας ήταν κάτω. Δεν είχαμε κατοχή, αλλά είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ανεξήγητη πτώση της ομάδας. Νιώθω πως είναι θέμα έλλειψης καλής ψυχολογίας. Θέλει περισσότερο πάθος και ψυχραιμία. Η κατάσταση στη Νέα Σαλαμίνα δεν είναι πρωτόγνωρη. Βιώσαμε χειρότερες καταστάσεις και βρήκαμε κουράγιο και ανασυνταχθήκαμε. Τα τελευταία 5-6 χρόνια έγινε τεράστια προσπάθεια να μειώσουμε το χρέος από τα 6 εκατομμύρια ευρώ στο 2 εκατομμύριο και κάτι».

«Οι άλλες ομάδες έχουν γλυτώσει δηλαδή; Έχουμε ακόμα 13 παιχνίδια β’ γύρου. Πέρσι γλυτώσαμε στην προτελευταία αγωνιστική, αλλά αρχίσαμε καλά στη σεζόν. Επειδή αρχίσαμε άσχημα φέτος, πρέπει να τα μηδενίσουμε όλα; Όχι…», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ